VZPOMÍNKOVÉ STRÁNKY - GINGO PODZIM 2012
Datum závodu 6.10. 2012
Diskuze

Pouze registrovaní uživatelé mohou zanechat zprávu. Prosím, přihlaste se.

Radim, 29. 5. 2012 16:40

... mimo jiné! I v letošním, závodě jsem měl, alespoň pocitově, dojem, který ovšem nemohu dokázat, že se nějaká posádka (auto neznám, nikoli Gingo) snažila ocasit. Všimli jsme si toho myslím na dvou stanovištích. Nijak jsme to neřešily, protože jsme sami nevěděli kam vlastně jedem, a tak jsme jim to vlastně přáli! Nicméně i to je k zamyšlení.

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Martin LuSi MaRé, 29. 5. 2012 16:28

Rovněž se hlásím na podzimní TAZ,posádku snad dohromady dám... :-)

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Skalouš, 29. 5. 2012 16:23

Vozit se někomu na vocase je nečestné a nesportovní. Pravidla nečtu, ale nedělám to, protože nechci. Závod by pro mě pak ztratil smysl. A vozit se hned na několika vocasech najednou jde jen za pomocí techniky. :-D Váš Vocas

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Pytlák, 29. 5. 2012 15:36

Nejen orgům pro odlehčení- Myslím že by to bylo zajímavé dříve a byl by to zajímavý počin to prrpopojit do šípácké legendy ;o))) http://zpravy.ihned.cz/lehke-zpravy/c1-55915810-video-sen-jana-tleskace-se-vyplnil-ceska-firma-vytvorila-letajici-kolo

Čtvrtek, 07 Červen 2012

sÁďa, 29. 5. 2012 15:27

Martine, ale já nevím, CO ti mám věřit nebo nevěřit. CO je ve vašem dopise nadsázka, a co není. "Johan Instaloval veškerou techniku, byly sestaveny týmy na počítačích, odposlech a sledování." Odposlechy jste popřeli. To ostatní platí, nebo ne? Já to nevím, já u toho nebyl. Vy jste chtěli vyvolat diskusi, jak píšete, tak je IMHO poněkud nemístné odmítat diskutovat, zvlášť když jste jediní, kdo může vnést jasno do věci, kterou jste vyvolali.

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Mišák org Ucho a Gumolano, 29. 5. 2012 1...

Tím že jsem příspěvek tisíckrát přepisoval se z něj vytratil jakýkoliv smysl. Podruhé snad smysluplně: Nepřináším nic nového, souhlasím s tím, co psali Fík a Lukmen. + Rád se zúčastním nabízeného podzimního tajňáku. Negramotným zdar, Mišák

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Mišák org Ucho a Gumolano, 29. 5. 2012 1...

Nebudu rozvíjet žádné nové myšlenky, spíše jen se přidám k názorům Lukmena a Fíka, a to v podstatě ze statických důvodů více vypovídajícího rozložení (omlouvám se dalším, kteří je zde zastávají a nezmiňuji je). + Rád se zúčastním nabízeného podzimního tajňáku.

Čtvrtek, 07 Červen 2012

marty, 29. 5. 2012 14:55

Sado,my jsme se snažili poukázat na problém.už jsem vše řekl a ty mi buď ver nebo never

Čtvrtek, 07 Červen 2012

sÁďa, 29. 5. 2012 14:43

2Márty a Johan: Jenomže kluci, když už jste tuhle vysokou hru rozehráli, budete muset s celou pravdou ven. Budete ji prostě muset dohrát. Jinak zůstanete naprosto nedůvěryhodní, a i pak bude možná těžké některé z nás přesvědčit, že je to celá pravda. Namátkou vaše poněkud nekonzistentní prohlášení: Márty a Johan, 29. 5. 2012 14:24: "Žádný odposlech nebyl nikde instalován" Johan, 28. 5. 2012 16:11: "K těmto technologiím mám přístup již pár let"

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Márty a Johan, 29. 5. 2012 14:24

Ahoj kluci a holky. Musíme v tuto chvíli napsat náš příspěvek, ačkoli jsme chtěli aby se k tomuto tématu měli možnost před námi vyjádřit všichni. Předem chci říci a vysvětlit neustále vámi zmiňované téma odposlechy. Dělám to pro to, že tato diskuze se začala odebírat pouz tímto směrem. Porušuji tímto dohodu s Gingem, že o použité technice nebudeme mluvit, ale pokud se máme něčeho dobrat, musím to udělat. Odposlechy byly napsány v úvodním článku jako gradující posloupnost techniky až za hranici chápání. Žádný odposlech nebyl nikde instalován a ani nevím jak bych to udělal. V této diskusi se potvrzuje to co jsem si myslel. Jezdí nás celá řada posádek, některé jsem nikdy neviděl a ani je neznám. Cítím potřebu vysvětlit pár věcí z historie, které když někdo nezná a nemá možnost si je někde tak je považuje za křivvdu. Tajňák vznikl před mnoha lety. Byl to právě Johan, který byl unesený tímto stylem zábavy a záhy to na nás přenesl. Všichni jsme ho žádali aby přemluvil své známé a pro naší partu to zorganizovali. Všichni jsme se těšili a ihned jsme sledovali stejnojmenný film, kde se soutěží bez jakých koli pravidel, stylem Neustrážils – nemáš. Bylo nám jasné, že v našich možnostech toto není a tak každý z organizátorů zadává svoje pravidla. (Ty ctíme, ale pod čarou je duch tohoto filmu v nás a děláme si různé naschvály.) A teď je právě ten střet našich názorů. Naše posádka, když použiji příklad, na který jsem odpovídal v této diskusi. Vzala jiné posádce šanon z otevřeného auta. Bereme to podle našeho ducha, neustrážils – nemáš. Ale nejsme si jisti zda neporušujeme posvátná pravidla toho daného závodu. Voláme. Organizátoři měli tehdy ve svém týmu Johana a já používám k ověření lest. Otázka: Johane, zapoměli jsme si zamknout auto a někdo nám vzal všechny obálky. Může se to? Odpověď: Minutový smích a potom, Vidíš jakej jseš čurda, samozřejmě – neustrážils. Z toho bylo jasné, že jsme to tak udělat mohli. Ale právě jsme u toho čím měla být ku prospěchu tato diskuse. Okradená posádka to brala jako křivdu akorát o tom nikdy nemluvila a tak jsem to nemohl vysvětlit. Jak jsem již řekl. Jezdí nás už spousta. Pojďme vytvořit pravidla, nebo alespoň napsat několik vět. Třeba desatero tajňáku. A zbytek nechme samozřejmě na organisátorech. Strašák ní to, že používáme internet, navigaci a všechny ty hračky. Strašák není přítel na telefonu, který se potí aby nějak pomohl. Strašák je v našem článku právě propojení foťáku, internetu a přítele na telefonu. V tuto chvíli , jakožto organizátor, nemám vůbec žádnou kontrolu nad organizací. Nechci poškodit nějakou posádku a chci mít spravedlivý závod. Já jakožto organizátor cítím potřebu ohlídat čestnost soupeření. Já to, ale nedokážu. Ať to vymýšlím jak chci. Mám za sebou 65 organizování, to je cca 600 soutěžních úkolů. Nejdou prostě všechny vymyslet tak, aby se zadání nedalo vyfotit a zaslat dalším lidem, kteří ho v klidu doma vyřeší a výsledek zatelefonují. Tohle je Strašák Já strašáka znám jakožto organizátor jiných závodů. Dokázal jsem s nim bojovat pouze tak, že jsem přestal organizovat. Když se strašák začal protlačovat na posvátnou půdu našich tajňáků, měli jsme potřebu Vám o něm říci. A použili jsme tuto formu, aby jste zjistili, že strašák opravdu funguje. Teď ještě zareaguji na všechny ty paragrafy co jste na nás začali pálit. Kluci aholky. Vždyť si přece hrajem. Když použiji téma z letošního tajňáku. ----- Je noc. Mirek Dušín má sraz s Jirkou Metelkou a už vidí Červenáčka, jak vylézá přes střechu jejich domu z okna svého pokoje. (byl zajištěný, co rodiče? Nezavoláme sociálku?) Potom všichni běží do Stínadel. Je dnes přeci Volba Velkého vonta. Nenápadně se dostanou do kostela. (vloupání mladistvých do cizího objektu). Tam se schovají a čekají až Vontové přijdou. (vloupání dalších nezletilých do cizího objektu). Potom nehybně sedí ve svém úkrytu a vyslechnou největší tajemství Vontské rady. (co zdraví? Jsou v trenýrkách, není to nebezpečné? Sedí určitě na studených kamenných schodech a dopuštějí se odposlechu). Přichází Losna a říká návod na vyndání Ježka z klece. (tento návod dostal za vyzrazení jiného tajemství. To je úplatek.) No a pak šípy Ježka ukradly a bez jakékoli zodpovědnosti se schovali na svém území. Za hranicemi. Cítíte také absurdnost tohoto vysvětlení. Kluci aholky. Vždyť si přece chceme hrát jako oni. Jen když nás chce Strašák začít omezovat, tak jsme měli potřebu na něj upozornit. A společně si říct jestli to tak chceme nebo ne. Tajňák máme rádi. Byli jsme u jeho vzniku a měli jsme potřebu zastavit Strašáka dříve než on zastaví nás. Jelikož jsem ještě na této diskusi nemohl poděkovat organizátorům, tímto tak učiním. Děkujeme za celé Gingo za Váš závod. Poprvé v životě jsem si mohl splnit svůj sen, vstoupit do klubovny Rychlých šípů. Mrzí mne, že jsme nemohli být plnohodnotná posádka a mrzí nás, jestli jsme našim jednáním při organizaci něco narušili. A jak jsme již psali v úvodním příspěvku, Gingo je připraveno, kdykoli bude volný termín závod organizovat. Za Gingo Márty a Johan

Čtvrtek, 07 Červen 2012

Počet zobrazených Strana 12 z 18